Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi skandal

News of the World špijunirao i princa Williama, Mourinha...

princ william
pixsell
09.11.2011.
u 22:00

Nikada nisam znao kada će me pozvati... danju, noću, u bilo koji dio zemlje, kazao je detektiv Webb, koji je poznate pratio od 2003.

Britanski tabloid News of the World u vlasništvu Ruperta Murdocha godinama je špijunirao i kraljevsku obitelj, a pod nadzorom privatnog detektiva, kojeg su unajmili, bio je i najpoznatiji nogometni trener današnjice José Mourinho. BBC je na uvid dobio dosje koji dokazuje da je tabloid od 2003. godine unajmio privatnog detektiva Dereka Webba za praćenje stotinjak slavnih osoba, među kojima je bio i princ William. Među praćenim osobama bili su i bivši nogometni as Gary Lineker i bivša djevojka princa Harryja.

– Nikada nisam znao kad će me pozvati... danju, noću, u bilo koji dio zemlje – kazao je Webb za BBC.

Bivši policajac Webb izjavio je da se ničega ne srami jer nije prekršio zakon. S tabloidom je, kaže, surađivao sve do njegova gašenja u srpnju ove godine, nakon što se doznalo da su novinari News of the Worlda prisluškivali mobilne telefone velikog broja poznatih osoba.

Komentara 1

KR
krilnik2
23:17 09.11.2011.

Oba klinca su naslijedila mozak od svoje mamice! Sto li se na njima ima spijunirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije