Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Nevrijeme u Hrvatskoj odnijelo jedan život: Muškarac (41) pokušao spasiti čamac, utopio se u Dunavu

Ilok: Prevrnuo se ?amac, utopila se djevojka, za dvojicom muškaraca tragaju
Goran Ferbezar/Pixsell
04.02.2023.
u 22:39

Snažan vjetar stvorio je danas probleme u cijeloj Hrvatskoj. Nakon što je kroz jutro zadavao probleme na kontinentu zemlje, navečer je zapuhala snažna bura koja trenutno najviše ugrožava stanovnike Splita. Na žalost jedan je muškarac tijekom dana izgubio život u Dunavu.

Današnje nevrijeme i jak vjetar koji su pogodili Slavoniju i Hrvatsku odnio je i jedan ljudski život. Kako doznajemo danas je se u Dunavu utopio muškarac star 41 godinu. Neslužbeno doznajemo kako je do ove nesreće došlo dok je muškarac pokušavao spasiti čamac kojega su potopile vode Dunava uslijed jakoga vjetra. PU vukovarsko - srijemske potvrdila je tragediju u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba. Iz policije navode kako su danas, oko 15 sati, dobili prijavu o nestanku muške osobe. Dodaju kako je odmah izvršen pregled područja te su policijski službenici, iza 16 sati, naspram Vukovara u rijeci Dunav pronašli mrtvo tijelo muškarca te je liječnik hitne medicinske pomoći konstatirao smrt te osobe.

-Na mjestu događaja smo proveli očevid kojim smo prikupili činjenice o tom događaju,  utvrdili smo njegov identitet te na temelju toga potvrdili da se radi o osobi za koju je danas u Policijskoj postaji Vukovar prijavljen njegov nestanak. Mrtvozornik je na mjestu događaja pregledao tijelo, naknadno će biti provedena obdukcija na odjelu patologije Nacionalne memorijalne bolnice „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće - navode iz policije.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar PANEM
PANEM
14:43 05.02.2023.

Tamo ti je kao na moru rijeka ogromna miris brodova i čamaca svi imaju čamce i brodice voda je najbitnija stvar u tom kraju i biti na vodi i oko nje. Prekrasan Dunav i okolica ali i opasan posebice zimi.

Avatar PANEM
PANEM
14:41 05.02.2023.

Jednom osobno doživio Košava te doslovce nosi prije toga sam se smijao kada bi cuo jer sam podrijetlom iz Dalmacije pa znam što je bura. Košava te zanosi još ako si blizu rijeke prosto te gura prema rijeci a kako tamo zna grmit glasno kao pakleni bičevi da tugu toliko grmi a nigdje kamena kao kod nas. Dunav je ogromna rijeka nikada nisam vidio toliko ogromnu moćnu rijeku prije u životu samo na TV.

HH
Hrvoje Hrk !!
20:38 04.02.2023.

Ljudi moji, čemu junaštvo..fućkaš čamac ili krov sanirat po nevremu ..jer trebas shvatit kad je preozbiljno nevrijeme..pusti čamac bude ga se poslije izvuklo ..ili nabavit ce se drugi..jer uopce zasto i imas camac..ziher zbog glupe ribičije..i sad te više nema..uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije