Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snijeg, kiša, poplave...
Povratak na članak

Nevrijeme u Afganistanu i Pakistanu odnijelo više od 130 života

Meteorolozi su i idućih dana najavili nastavak nevremena

Komentari 1

MX
Mister X
18:18 14.01.2020.

Nevrijeme u Afganistanu i Pakistanu odnijelo više od 130 života; Jadni Amerikanci i cijeli NATO skoro 20 godina tamo u Afganistanu miljarde dolara stoje porezne obveznike i gle nisu očekivali hladnoču .. Baš mi ih je žao ali smo 1300 !!! Koliko su ustanovili 33 civila gine tako i tako dnevno i kod sunčanog vremena to bi trebalo oduzeti inači ispod 100 I još podmuklo 2 države izmiješati u objavi stradanja.. Iato kao kad bi pisali U izraelu i Palestini smrzlo se jućer 200 ljudi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.