Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušena stabla

Nevrijeme pogodilo Karlovac. Vjetar nosio sve pred sobom!

karlovac, nevrijeme (1)
Snimio čitatelj: Danijel Herman
08.08.2013.
u 20:03

Županijski centar 112 zaprimio je 30-tak dojava građana o štetama koje su nastale u pola sata ljetnog olujnog pljuska.

Danas u kasnim poslijepodnevnim satima područje grada Karlovca i uže okolice nakon višetjednih žega i vrućina zahvatilo je kratko olujno nevrijeme praćeno jakom kišom. U samo pola sata Karlovac je poharao jak vjetar praćen grmljavinom koji je nosio sve pred sobom.

Županijski centar 112 zaprimio je 30-tak dojava građana o štetama koje su nastale u pola sata ljetnog olujnog pljuska. Građani su prijavljivali srušena stabla, strgano granje, potrgane crjepove s krovova itd.

U središtu Karlovca najveću štetu pretrpjeli su automobili parkirani na Trgu Milana Šufflaya na koji su popadale potrgane grane s okolnih stabala. Dijelovi grada ostali su bez struje, što djelatnici Elektre pokušavaju u što kraćem roku sanirati.

Munje su u večernjim satima počele sijevati i nad Zagrebom.

Je li i vaše područje zahvatilo nevrijeme? Ako imate fotografije i snimke nevremena, šaljite nam ih na e-mail: javi@vecernji.net  

>> Stiglo upozorenje: Hrvatsku očekuje iznimno opasno vrijeme!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije