Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vinkovcima

Nevkoš postavio kontejnere za papir i staklo

smeće
Luka Stanzl/Pixsell
14.02.2014.
u 14:14

Otvorili smo u gospodarskoj zoni Jošine reciklažno dvorište u koji smo uložili 3,5 milijuna kuna i zaposlili nekoliko radnika, kazao je Ivan Bertić iz Nevkoša

Tvrtka Nevkoš koja u Vinkovcima prikuplja i odvozi otpad, posavila je na više mjesta ispred stambenih zgrada posebne kontejnere za odlaganje papira i stakla i na taj način utječe na građane da već u svojim domovima razvrstavaju i odvajaju koristan otpad.

- Otvorili smo u gospodarskoj zoni Jošine reciklažno dvorište u koji smo uložili 3,5 milijuna kuna i zaposlili nekoliko radnika, ali punim kapacitetom ćemo raditi za nekoliko tjedana. Već sada građani mogu kod nas dovesti sve vrste otpada od odjeće, guma do elektroničkog otpada. Naših sedam radnika radi na razvrstavanju i odvajanju korisnog otpada koji se, poput papira ili stakla, može iskoristiti - kaže Ivan Bertić iz Nevkoša dodajući kako će u suradnji s Gradom Vinkovcima, uskoro građanima dostaviti posebne kante za papir, staklo i plastiku.

>>Cijena otkupa boca ostaje 50 lipa, a prebrojavat će ih automati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije