Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavljen na aerodromu

Nevjerojatno što su njemački policajci napipali u hlačama jednog putnika

aerodrom
Foto: Getty Images
15.01.2019.
u 12:04

Zaposlenici sigurnosne službe tijekom rutinske kontrole u hlačama četrdesettrogodišnjeg putnika otkrili su 40 cm dugačkog udava kojega je želio prokrijumčariti u Izrael

Policija zračne luke Schönefeld u Berlinu nemalo se iznenadila kada je u hlačama jednog od putnika koji se spremao ući u zrakoplov pronašla udava kojega je želio prokrijumčariti sa sobom u letjelicu, piše njemački Spiegel.

Tjednik prenosi da su zaposlenici sigurnosne službe tijekom rutinske kontrole u hlačama četrdesettrogodišnjeg putnika otkrili 40 cm dugačkog udava kojega je želio prokrijumčariti u Izrael, no za njega nije imao potrebne dokumente.

Skrivao ga je u posebnoj platnenoj vrećici.

Spiegel piše da su najneobičnije otkriće njemačke carine i policije u 2018. godini djelatnici sigurnosne službe pronašli za vrijeme božićnih blagdana.

Putniku je zmija oduzeta te je poslana u herpetološki azil u Brandenburgu.

Usto je morao platiti i novčanu kaznu.

>> Vidio je da nešto viri iz snijega pa zaustavio vlak i krenuo u spašavanje

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar @proma-trač
@proma-trač
12:25 15.01.2019.

I ja kad letim imam često takvih problema mada ništa ne krijumčarim. Ali opet ljudi rade svoj posao, pogledaju, začude se i puste me.

ZA
Zagorec101
17:52 15.01.2019.

psssssst , hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije