Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odredili jamčevinu
Povratak na članak

Nevjerojatno! Devetomjesečnu bebu uhitili zbog pokušaja ubojstva

Devetomjesečnog dječaka iz Pakistana i članove njegove obitelji uhitili su pod optužbom da su kamenovali službenike plinare, a jučer se uplakani dječak pojavio na sudu gdje je morao dati otisak prsta

Komentari 4

AA
aabbcc
21:02 04.04.2014.

Danas se djeca radjaju pametnija od novinara !

VL
M3
Miške 3
11:16 05.04.2014.

U Pakistan treba posalti Vesnu Pusić, da ih vaspituje.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:54 04.04.2014.

Vjerojatno ih je pokusao ubiti bocom mlijeka koju ima u ustima. To je jedna jako fina drzava, Pakistan. Jedna od glavnih primalaca Americke pomoci koja se nalazi u krasnom drustvu demokratskih drzava s ogromnim ljudskim pravima tipa Afganistan, Izrael, Irak,k, (naravno Pakistan), Egipat, Haiti, Kenija, Jordan itd. Sve jedna bolja od druge, ali za nas nema zime jer u nas sve ide kao svicarski sat, pa nasi novinari mogu izvjestavati o ovakvim stvarima iz Pakistana jer je u nas sve toliko dobro da je dosadno zbog nedostatka vijesti.

VL
IR
.Iran
09:32 05.04.2014.

Lakse se izivljavati na takvima nego pokusati od Pakistana uciniti civiliziranu zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.