Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDSS:

'Nevjerojatno da nitko, ama baš nitko, nije vidio napadača na Pupovca i Miloševića'

Milorad Pupovac i Boris Milošević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.09.2018.
u 07:42

Krajnje je vrijeme da institucije sustava zaustave pojave koje sve nas vraćaju u godine mržnje za koju smo mislili da je prošlost u demokratskoj zemlji, članici Europske Unije, priopćio je SDSS

Poslije napada na predsjednika SDSS-a i saborskog zastupnika Milorada Pupovca i člana stranke i također saborskog zastupnika Borisa Miloševića u Zagrebu reagirao je i SDSS koji je najoštrije osudio taj incident.

– Primitivni, prostački, manijakalni i anticivilizacijski te nadasve kukavički čin bacanja ostataka hrane na čovjeka nažalost samo je nastavak kampanje koja poprima elemente histerije prema Miloradu Pupovcu i srpskim institucijama. Krajnje je vrijeme da institucije sustava zaustave pojave koje sve nas vraćaju u godine mržnje za koju smo mislili da je prošlost u demokratskoj zemlji, članici Europske Unije. Očekujemo da prvi korak u zaustavljanju galopirajuće ksenofobije bude pronalaženje i sankcioniranje današnjeg počinitelja – navodi se u priopćenju SDSS-a kojega potpisuje predsjednik Izvršnog odbora stranke Boro Rkman.

Dodaje i kako osim napada u kojem je ugrožen moralni, ali moguće i fizički, integritet Pupovca i Miloševića članove stranke brine i ravnodušnost svih građana koji su se u tom trenutku našli na zagrebačkoj tržnici Dolac i kafiću Amfora.  

– Prosto je nevjerojatno da nitko, ama baš nitko, nije vidio napadača i o njemu nije spreman posvjedočiti samom Pupovcu, a kasnije i zvaničnim institucijama o nemilom događaju. Šutnja društva o nasilju u tom istom društvu loš je znak koji pokazuje odsustvo izvornog ljudskog razumijevanja i solidarnosti, a moguće i strah pojedinca, te nepovjerenja u institucije sustava – navodi Rkman.

Komentara 139

FI
fiona1412
08:10 29.09.2018.

Pupavac platio nkome da ga kao gađa da ima razloga cmoljiti u novinama. Politička.posla

A1
Ante_1964
08:20 29.09.2018.

Pa gađali su vas sa kruhom a ne kamenom i još se bunite,zamislite da su ga gađali kamenom ili mu balvan izvalili na cestu da ne može proći

NI
niksonvkci69
08:36 29.09.2018.

Naletjele vrane i posrale se na Pupija i on odmah optuzio cijeli Zagreb i pola Hrvatske da ga nevole.Vrane su crne i sigurno su Ustase pa znaju koga treba posrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije