Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN POBJEDE

Nevjerojatni prizori iz Moskve: Rusi se pripremaju za vojnu paradu

Vježbe ruskog vojnog zrakoplovstva
Foto: REUTERS/Shamil Zhumatov
1/9
04.05.2020.
u 12:00

U vježbi je sudjelovalo 210 vojnih zrakoplova

Rusija je planirala ove godine održati 9. svibnja velebnu vojnu paradu povodom 75. godišnjice Dana pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu te su tamo trebali prisustvovati brojni državnici, međutim zbog pandemije koronavirusa došlo je do značajnih promjena planova. 

Prema odluci ruskog predsjednika Vladimira Putina sama parada će biti odgođena, no aeromiting zrakoplova iz vojne baze Kubinka ipak će održati i na taj način obilježiti obljetnicu. 

VIDEO: Održana vježba za vojnu paradu

Rusko zrakoplovstvo održalo je u ponedjeljak vježbe za Paradu iznad Crvenog trga, a u njima je sudjelovalo 210 vojnih zrakoplova, javlja Ruply. 

Vježbe ruskog vojnog zrakoplovstva
1/9

 

Komentara 1

MP
Miroslav.P
14:55 04.05.2020.

Probudise me jutros oko deset. Prelet preko grada sve tutnji.Bas je lipo vidit Bile Labudove. U cast svojih veterana preljepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije