Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAŽE LJUDIMA
Povratak na članak

Nevjerojatna najezda: Pčelar Božidar objašnjava kako uništava gnijezda stršljenova

Ovoga ljeta stršljeni su na području Trilja uboli četvero ljudi, a iskusni pčelar Božidar sam je uništio 15-ak ovakvih gnijezda, od kojih je jedno u promjeru imalo gotovo metar

Komentari 14

DU
Deleted user
08:47 21.09.2018.

Vrlo jednostavno. Zapuštena imanja. Nema više ljudi po selima. Nije to nikakva najezda šume je sve manje a sela su prazna. Logično da se nasele novi postanari stršljeni i zmije.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:37 21.09.2018.

Tu je Udba upletena.

VL
SU
Superhero
12:34 21.09.2018.

ne kopcam sto, ima par tjedna, svaki dan se pojavi clanak o strsljenima.. ljeti se to moze desiti jer ljetne kuce su prazne tokom citave godine.. zovnete vatrogasce i gotova prica.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:37 21.09.2018.

Tu je Udba upletena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.