Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegli tragediju

Nevjerojatan video! Pas spasio svoja dva trenera u zadnji trenutak!

pas
Screenshot YouTube
14.06.2013.
u 18:08

Labrador O'Neil, 18-mjesečni pas vodič, spasio je svoja dva trenera, ali i sebe, nakon što ih je na vrijeme upozorio da prema njima juri automobil kojim je upravljala 93-godišnja starica.

Labrador O'Neil, 18-mjesečni pas vodič, spasio je svoja dva trenera, ali i sebe, nakon što ih je na vrijeme upozorio da prema njima juri automobil kojim je upravljala 93-godišnja starica.

Naime, Danielle Alvarado imala je povez na očima s obzirom na to da su bili usred treninga, a ulicom ju je vodio pas O'Neil dok je iza njih hodao drugi trener Todd Jurek. Hodali su središtem grada San Rafaela kada se pas odjednom zaustavio i pogledao iza sebe te na taj način upozorio drugog trenera, Todda, da se iza njih nešto događa. Kad se Todd okrenuo, vidio je jureći automobil koji je vozila starica koja je potpuno izgubila kontrolu nad upravljačem. Jurek je uhvatio partnericu i potrčao iza ugla kako bi izbjegli udarac automobila.

– Pas se prvi okrenuo, još prije nego što sam ja čuo da se prozor razbio – rekao je Todd Jurek.

U nesreći, na sreću, nitko nije ozlijeđen, a kako je starica izgubila kontrolu nad vozilom policija još istražuje.

>> Pogledajte luđačku reakciju boksera koji je liznuo limun!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije