Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA U ŠOKU

Nevjerojatan slučaj prevare u Njemačkoj: Starici rekli da joj je kćer usmrtila biciklista, ostala bez 55.000 eura

Hrvatska od 1. siječnja 2023. uvodi euro
Igor Kralj/PIXSELL
27.05.2022.
u 08:50

Umirovljenica, uplašena za svoju kćer, otišla je u banku i podigla 55.000 eura te predala novac muškarcu s kojim se prethodno dogovorila i koji se predstavio kao policajac

U Njemačkoj je prije dva dana zabilježen nevjerojatan slučaj prevare u kojem je jedna umirovljenica ostala bez čak 55.000 eura. 

Kako prenosi Fenix Magazin, staricu je ove srijede nazvala žena koja se predstavila kao policajka. Žena joj je u razgovoru kazala kako je njezina kćer izazvala nesreću u kojoj je biciklist preminuo u bolnici usred teških ozljeda. Kazala je i kako joj je kćer trenutno u zatvoru, no da može izaći van uz jamčevinu od 60.000 eura.

Umirovljenica, uplašena za svoju kćer, otišla je u banku i podigla 55.000 eura te predala novac muškarcu s kojim se prethodno dogovorila i koji se predstavio kao policajac, da bi se kasnije uspostavilo da njena kćer nije bila u zatvoru, već kod kuće. 

Prevarantima još nema ni traga, a policija je upozorila stanovnike neka ne nasjedaju na ovakve ili slične prevare.

>> VIDEO Ovim njemačkim gradom vozi naopaki vlak: Pogledajte kako izgleda!

 

Komentara 1

WT
WTF!
14:16 27.05.2022.

A nazvati prvo kćer i provjeriti?🤦‍♀️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije