Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKO VODNO BOGATSTVO

Nevidljiva prijetnja pohlepe: Pravo na vodu trebalo bi zaštititi Ustavom jer su izvorišta već na meti profita

12.11.2022.
u 07:00

Da, Hrvatska ima vode više nego dovoljno. Upravo voda je resurs po čijem se bogatstvu Hrvatska ističe u svijetu i upravo zbog toga njezinu bi stratešku važnost bilo važno osvijestiti kako kod građana, tako i u svijetu politike

Ključne riječi

Komentara 23

UD
Udbaš
07:49 12.11.2022.

Pohlepa je i činjenica da je ovo premium članak

CR
crocro
07:08 12.11.2022.

Da li netko zna tko u Hrvatskoj upravlja s najvećim izvorištima pitke i prvoklasne vode, npr vode koja služi za pripravke napitaka poput piva i sl. ili vode koja se distribuira ustanovama u galonima ili sl.? Da li Hrvatska upravlja s najvećim i najkvalitetnijim izvorištima vode u Hrvatskoj? Nisam u to upućen pa samo pitam, tražim okolo informacije ali nitko mi ne zna odgovoriti?????

NO
Nordik
07:14 12.11.2022.

HDZ će nam prodati i zrak koji dišemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?