Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!
Povratak na članak

Neviđena transformacija zbog koronavirusa: Medicinski brat zgrozio fotografijama nakon bolesti

- Želio sam pokazati svima što znači biti na respiratoru šest tjedana - napisao je medicinski brat.

Komentari 9

LI
liliZG
11:04 22.05.2020.

šest tjedna nije uzimao steroide, proteine u prahu i možda još nešto za pumpanje mišične mase pa se ispuhao.

VL
WE
weAreCro
11:48 22.05.2020.

Pa kako se nećeš zaraziti kad ti tijelo zdrave hrane nije godinama vidjelo, ne će te prah, kemija i steroidi braniti od visrusa. I još s druge strane promiskuitetni život kako reče @zdravoseljacki. On bi od tijela svog radio sve što nije predviđeno da mu se radi i očekuje da mu to tijelo na kraju bude zdravo... E pa ne ide tako frende.

VL
ZC
zorro.cz
14:43 22.05.2020.

dobro, onda topli brat, medicinski tehničar...

VL
ZD
Zdravoseljački
11:24 22.05.2020.

A što ćemo sa tetovažom, koja ostavlja čestice nikla u limfi. Čisti otrov koji proradi kad tad. A pitanje je i promiskuitetni život homoseksualaca, i to je plodno tlo za razvoj bolesnih stanica. Dokazano! Znali nisu bitne otrov i koje netko unosi u sebe, nije bitna osobna odgovornost za vlastito zdravlje nego je bitan "virus" koji kao zmaj jede žive i zdrave ljude

VL
DU
Deleted user
12:41 22.05.2020.

Zašto pogrdni naziv medicinski brat kada su oni medicinski tehničari!

VL
Avatar Nikola1975
Nikola1975
10:27 22.05.2020.

Lik je bio na ciklusu ocito, pa je pad bio jos gori, ali ipak... S druge strane, da se razbolio sa tezinom i misicnom masom koja je drustveno prihvacena kao normalna, vjerojatno bi umro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.