Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi voditelji kurikularne reforme
Povratak na članak

Neven Budak: Politici nema mjesta u našem timu

Imenovanje voditelja prof. dr. Neven Budak, voditelj Strategije razvoja obrazovanja, nazvao je “još jednim nepromišljenim potezom Ministarstva obrazovanja”

Komentari 7

MR
mrvica23
12:39 08.07.2016.

Kada se nekome tko cijeli život generira kadrove za burzu a ne za rad povjeri da osmisli školovanje cijelog naraštaja onda tu nešto ne štima. Budak nema kompetencija za taj posao već je postavljen samo po političkom ključu.

VL
DU
Deleted user
12:16 08.07.2016.

ups ,ups izabran Hrvat i još nije bio član komunističke partije jugoslavije !! Šta se dešava ?

VL
ST
Stormbringer
13:03 08.07.2016.

Budak, posljednji (službeni) sekretar komunističke partije na Filozofskom fakultetu. Lik koji je trebao biti lustriran i mijenjati žarulje na faksu postavlja se kao "vertikala" i dijeli lekcije profesoru prirodoslovnih znanosti. Jadno.

VL
BR
Bruneta
13:11 08.07.2016.

A kako bi nazvali državnu maturu?..Može npr. jedna od najvećih pljački roditelja i učenika od strane politike i Ministarstva obrazovanja.Prijemni na fakultetima se pišu prije rezultata državne mature i plaćaju se od 150-500 kn svaki ,ovisno o fakultetu.Rezultati državne mature su zadnji,nakon onih sa fakulteta.I sad ako padneš maturu ne možeš upisat fakultet i lova propada,a čemu državna matura ako nije bitna za prijemni ispit?!Muljaže na svakom koraku.

VL
DU
Deleted user
13:15 08.07.2016.

Jel njemu rođo Mile Budak U-ministar?

VL
DU
Deleted user
13:03 08.07.2016.

Oni vjeruju da će i kod novih vlasti raditi ovaj posao. Zanimljivo je do su ovi ljudi obrazovani i ako zbilja tako misle onda su opasni po okolinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.