Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene u elitnoj grani kirurgije
Povratak na članak

Neurokirurginje: Pacijenti nas još uvijek znaju zvati 'sestro'

Muški kolege pomognu kad primijete da je nešto malo fizički teže jer je neki instrument prilagođen muškarcima

Komentari 7

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
20:09 07.03.2018.

Žene u pravilu dominiraju na uhljebničkim i parazitskim radnim mjestima tipa javne uprave, kradosuđa ili kulturnjačko-medijskom cosa nostrom. I još vrište da nisu ravnopravne

VL
NE
Nepokolebljiv
03:49 08.03.2018.

Kompleksi malih (ne stasom) ljudi [osoba -:) ] !

VL
DU
Deleted user
20:14 07.03.2018.

Po čemu je neurokirurgija "elitna" grana medicine???? Smiješno! A glede zabuna sa sestrama.....kod nas pacijenti dobro znaju tko su doktorice, a tko sestre.....jer su potonje prosječno značajno zgodnije i sređenije. ;)

VL
SD
sdpesticid
22:47 07.03.2018.

''muški kolege pomognu kad primijete da je nešto malo fizički teže jer je neki instrument prilagođen muškarcima'' !? - - naslov sugerira na to da ''dotične-i'', po istambulskoj kovenciji - ''one, ono ili oni'', koji su rodno opredijeljeni svojim liberalno-ljevičarskomm logikom i razumom, ali ipak fizički slabiji u ovoj profesiji, kao što kaže naslov, nisu fizički i psihički dorasle-i-o, kolegama muškog roda u naravi i nazadnom intelektualnom miljeu tzv. konzervativaca, a nadasve onih s ''desne strane''. no, očekujem veliku podršku femine grupacija iz svih mračnih rudnika diljem europe kao gnijezdo sveg lijevog, odnosno liberalnog, u svezi prenamjene instrumenata koji još nisu osmišljeni, od pazi sad': intelektualnih krugova koji se bave znanstvenim istraživanjem i inovacijama a usmjereni su upravo k dogmi ravnopravnosti, kako fizičke tako i psihološke naravi ( potonje potpisujem - psihološke, tu me skoro ''svaka'' smota ). naravno, ne libe se ''isti-e-a-o'' uzeti ''skalpel'' one ili ove vrste u seciranju ili što već, u iščekivanju ''muške ruke'', kao podrazumijevajućeg ''background-a''.. tja.. ipak je samo život u pitanju..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.