Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NE POVJEROVAT

Policajci u nevjerici: Pijan i zaražen zaspao u Mercedesu usred Zagreba

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
25.11.2020.
u 14:47

- S obzirom na utvrđeno, isti će boraviti na kućnoj adresi, te po isteku mjere policijski službenici provesti će kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ - navode iz policije.

Policajci se vjerojatno dok rade svoj posao svačega nagledaju, no sumnjamo da su do sada naišli na muškarca koji je bio pijan, COVID pozitivan, nousprkos tome je sjeo za volan, malo se vozio, a zatim zaspao u vozilu zaustavljenom na kolniku!?

 A sve to, kako se sumnja, počinio je 47-godišnjak kojeg je 24. studenog u 1.10 policijska ophodnja zatekla na Aveniji Marina Držića u Zagrebu. Spavao je u Mercedesu  zagrebačkih oznaka, a vozilu je radio motor. 

Ustanovljeno je da je vozilo zaustavio bez gašenja motora, a kad su ga policajci alkotestirali u krvi je imao 1,57 promila alkohola u krvi. Uz sve to kod sebe nije imao ni vozačku ni prometnu dozvolu, a dodatnim provjerama policajci su doznali i da mu je određeno liječenje na kućnoj adresi jer je COVID pozitivan.

Nakon što mu istekne ta mjera slijedi mu kaznena prijava zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti. 

VIDEO: U iščekivanju novih mjera, Hrvatska ponovno ima najgori dan od početka epidemije.


 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:24 25.11.2020.

Kad si bolestan ne jurcaš. Čovjek je samo nositelj.... kao što su nekad neki bili nositelji štafete... i ništa im. 😝

JU
jutro
15:06 25.11.2020.

A mediji po novom optužnice pišu?

ME
mentar
15:13 25.11.2020.

Zastršivanje naroda,kako je Božinović najavio.Ovo nije izvještavanje,ZASTRAŠIVANJE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije