Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljez na grobu

Neugodno iznenađenje na Mirogoju: Pronašli zmiju, pogledajte gdje se zavukla

Zmija na Mirogoju
Foto: Azil Dumovec
1/4
29.10.2021.
u 10:12

Iako mnogi Zagrepčani ovih dana obilaze Mirogoj kako bi uredili grobove pokojnih članova obitelji uoči blagdana Svih svetih, jedna je bjelica pronašla mirno mjesto.

Jedna bjelica pronađena je na grobnom mjestu na zagrebačkom Mirogoju. Nije poznato tko je pronašao zmiju, no intervenirala je ekipa iz zagrebačkog Azila Dumovec.

Bjelica se krila u dijelu grobnog spomenika predviđenog za svijeće.

"Iako mnogi Zagrepčani ovih dana obilaze Mirogoj kako bi uredili grobove pokojnih članova obitelji uoči blagdana Svih svetih, jedna je bjelica pronašla mirno mjesto. Zavukla se u prostor za svijeću na jednom zapuštenom grobnom mjestu", objavili su iz Azila Dumovec na svom Facebook profilu te dodali: "Naš kolega Dalibor vješto ju je preuzeo i pustio u prirodu."

Foto: Azil Dumovec

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modrulj
11:15 29.10.2021.

Bjelica ili eskulapova zmija Zamenis longissimus, simbol medicine, neotrovna i izuzetno korisna jer pojede veliki broj miševa i štakora.

Avatar Svračak
Svračak
03:21 30.10.2021.

Šta zmija zna što je groblje.

BA
Barbasmora
09:02 30.10.2021.

Mislite najmladjeg Titovog generala JNA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije