Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Netko šumom, netko referendumom

Upućenima u stanje u BiH koji su pratili izjave čelnika Republike Hrvatske o srpskom referendumu ostao je gorak okus spoznaje da im je važnije iskazati potporu “cjelovitoj BiH” po američkom modelu, pa makar u njoj politički ne bilo Hrvata, nego pozicija vlastitog naroda u njoj

Komentari 5

JO
JohnConnor
16:04 30.09.2016.

Zagrebu trebaju BH-Hrvati samo kad treba ratovati.

VL
BO
Božur
21:22 30.09.2016.

Bojim se da Hrvati ne mogu biti toliko dobri ratnici koliko njihovi političari dobri podanici🤔

VL
BA
bakulušić
21:34 30.09.2016.

A da neki, umjesto šuma i ruda, ne zatraže unutarnje poslove i obavještajnu zajednicu? Novinar Jurasić je jednom prilikom napisao da "ugroženi" imaju pravo pretjerivati. A imaju i dobre reference - stogodišnje iskustvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.