Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIŠE IH SE TRAŽI

'Simptomi' prevare: Hrvatski privatni detektivi otkrivaju po čemu posumnjati da vas partner vara

02.11.2023.
u 08:46

Udruga privatnih detektiva Hrvatske upozorava na pojavu raznih zaštitarskih i drugih tvrtki koje za rad nemaju potrebna odobrenja policije

Komentara 6

Avatar marlony
marlony
09:42 02.11.2023.

Ako ide sa firmom na "team buildinge" znaci da te vara, bili musko ili zensko.

NI
Ninica
11:28 02.11.2023.

Ne vrijedi se protiv prevara boriti, strahovati od prevara ili biti opterećen time. Jednostavno na početku osjetiš čovjeka da li je pouzdan ili nije. Danas je društvo puno prevaranata, svakakvih tipova. Ako su skloni izveslati prijatelja, nekoga na poslu, onda nije drugačiji ni u kući. Intimna prevara je prevara kao i svaka druga, kada ljudi to shvate tražiti će pouzdane partnere, jer ovi se popraviti neće.

AC
acer7
09:28 02.11.2023.

Mene je moja uhvatila da ju varam na način da tjekom seksa u autu mi se upalio mobitel i nazvao zadnju osobu s liste, moju ženu i 20 minuta je slušala naš razgovor i glasan seks. onda je samo zbrojila 2 i 2 u shvatila da ju varam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije