Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključili Sanadera

Netko je podvalio Google Mapsu: Evo što se pojavi kad upišete Spaladium Arena

Foto: Google Maps
1/4
14.01.2020.
u 09:12

Kada u tražilicu Googleovih karata napišete Spaladium Arena, pojavljuje se naziv – Sanader Arena.

Ivo Sanader i u ovoj godini bit će čest gost suda na Zrinjevcu. Naime, trebalo bi se nastaviti suđenje za Fimi mediju, a i Vrhovni će sud valjda odlučiti o žalbama na druge dvije njegove presude; osuđujuću u aferi Hypo i oslobađajuću u aferi HEP-Dioki.

Osim toga, zbog Planinske je podnio ustavnu tužbu, uz nadu da će Ustavni i ovaj put odlučiti u njegovu korist. Odnosno da će mu ukinuti pravomoćnu osuđujuću presudu, kao što je to 2015. napravio u slučaju Ina-MOL. Kad bi se to dogodilo, Sanader bi imao šansu da izađe iz Remetinca pod uvjetom da mu nedavna presuda za Ina-MOL ne postane pravomoćna. 

Video - Ivo Sanader: Ovo je jedan od najbezveznijih predmeta

 

I dok bivšeg premijera očekuju nove pravosudne bitke, netko se dobro našalio na njegov račun na Googleovim kartama. Naime, kada u tražilicu spomenutog servisa napišete ime nikad dovršene Spaladium Arene, pojavljuje se naziv Sanader Arena.

Netko je vjerojatno prijavio tvrtku na adresu splitske dvorane, a administratori Google Mapsa, nakon što su odobrili navedeni naziv, očito još nisu otkrili kako je riječ o podvali.

Komentara 2

RI
river
12:33 14.01.2020.

Interesira me zasto u nasim novinama nema prostora za komentirti Plenkoviceve govore okolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije