Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ZADRA

Netko je nelegalno gradio na pomorskom dobru. Lučkoj kapetaniji naloženo uklanjanje

Ilustracija
Tino Juric/PIXSELL
09.04.2024.
u 12:37

Nadležnoj Lučkoj kapetaniji je predloženo provođenje inspekcijskog nadzora i nalaganje uklanjanja građevine.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 25. ožujka 2024. naložilo poduzimanje izvida Službi kriminalističke policije, zbog postojanja osnova sumnje da je, za sada, nepoznata osoba počinila kazneno djelo protupravne gradnje iz čl. 212. Kaznenog zakona, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti protupravnog postupanja i utvrđivanja počinitelja.

Budući da se radi o nezakonito izgrađenoj građevini na pomorskom dobru koje predstavlja uništavanje obale i pomorskog dobra (područje od posebne zaštite Republike Hrvatske), nadležnoj Lučkoj kapetaniji je predloženo provođenje inspekcijskog nadzora i nalaganje uklanjanja građevine

VEZANI ČLANCI

Komentara 1

ŠJ
ŠjoraMare
12:56 09.04.2024.

Netko, negdje, nešto gradio? Dobri Bože uče li novinare još uvijek onih temeljnih pet pitanja na koje svaki članak mora odgovoriti: Tko? Što? Gdje? Kako? Zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije