Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čemu iznenađenje

Netko je napravio veliku pogrešku u ovoj reklami... Ili su to učinili namjerno?

trudnoća
Foto: Twitter
30.01.2017.
u 13:37

Na fotografiji muškarac i žena s poprilično velikim trudničkim trbuhom iznenađeno gledaju u test za trudnoću

Hit na društvenim mrežama postala je reklama za test na trudnoću. Iako je reklama snimljena još 2011. godine jedan ju je korisnik ponovno 'aktivirao' podijelivši je na Twitteru.

Naime, na fotografiji muškarac i žena s poprilično velikim trudničkim trbuhom iznenađeno gledaju u test za trudnoću. U potpisu stoji "kada želite biti sigurni" što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Korisnici Twittera se tako šale kako ženi s reklame uistinu nije potreban test za trudnoću da bi bila sigurno da je trudna jer to svatko može primijetiti. Neki pak pišu da je možda rezultat testa negativan pa zbog toga modeli s reklame imaju izraze iznenađenja na licima. 

>> Internet se 'zapalio' zbog ove božićne reklame – pogledajte je do kraja!

Komentara 1

LI
liliZG
12:45 02.02.2017.

a ona je mislila da je samo debela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije