Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno u izraelu
Povratak na članak

Netanyahu smijenio ministra obrane, tisuće ljudi prosvjeduje, palili lomaču nasred ceste

Potaknuvši zabrinutost u zemlji i u inozemstvu, reforma treba povećati utjecaj zastupnika na sudove. Njezini kritičari ističu da ugrožava demokratska načela izraelske države.

Komentari 6

FU
Fullmax
07:56 27.03.2023.

Do kada mislite ljevicu nazivati desnicom.Da imate jedan razred škole ne bi pisali takove gluposti.Izrselska vlada je ljevičarska kao i sve na svijetu jer ne poštuje Božje zapovijedi.

VL
KI
Kinger
07:54 27.03.2023.

Od kad su priznali Kosovo, dozivljavaju sunovrat...

VL
MI
mihael9
00:45 27.03.2023.

Živeo predsednik. Bravooooo

VL
HO
homofobic
00:30 27.03.2023.

Neznam sto je moguce vise od demokracije koja je imala 4 izbora u posljednje 2 godine! Gubitnici imaju pravo zaliti i cekati kada ce biti vecina a do tada nije patriotski stetiti drzavi!

VL
Avatar Pukovnik Simo
Pukovnik Simo
05:35 27.03.2023.

I kod braće Jevreja kuva....za to je sve zaslužna elđibiti klika i leva kamarila koja je uspela sve verske zajednice da kontroliše napose katoličku crkvu gde je i sam papa Franja njigov agent. Jedino se još drže Jevreji i Sveta Pravoslavna vera!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.