Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka kampanja

Netanyahu odlučio da će izbori za Knesset biti godinu dana prije

'Israeli Likud party leader Benjamin Netanyahu talks during a faction meeting at the Knesset, Israel\'s Parliament, in Jerusalem, Monday, Nov. 3, 2008. A string of high-profile Israelis who take a tou
''
07.05.2012.
u 13:24

– Izbori će nam pomoći povratiti političku stabilnost – kazao je Netanyahu svojim stranačkim kolegama

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu najavio je kako želi da se opći izbori u Izraelu održe više od godinu dana prije nego je predviđeno i to već 4. rujna, javlja BBC.

Netanyahu se nada kako će "uz božju pomoć osvojiti novi mandat", a opozicijske stranke protive se njegovu prijedlogu jer, čini se, prema rezultatima anketa Netanyahuova stranka bez problema osvaja najmanje četvrtinu od 120 zastupničkih mjesta u Knessetu.

– Neću dopustiti da predizborna kampanja traje dulje od godinu dana i našteti ekonomskom stanju države. Kraća kampanja mnogo je bolji izbor i mislim da je četiri mjeseca sasvim dovoljno za kampanju. Izbori će nam pomoći povratiti političku stabilnost – kazao je Netanyahu svojim stranačkim kolegama.

Komentara 3

AN
anaMsicjar
15:53 07.05.2012.

Prijevremeni izbori .....kao priprema za napad na Iran.

SV
stjepan v.
16:53 07.05.2012.

joj taka vazna vijest, joj sada cu lakse spavati.....joj

TE
TelAviv
18:53 07.05.2012.

S jedne strane imamo ovog Netanyahu utjelovljenje zapada, demokracije i pravde branioca svog naroda s druge strane imamo Putina utjelovljenje komunizma, diktature i stetocine svog naroda . Moje simpatije su na strani Netanyahu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije