Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESECI MRTVIH
Povratak na članak

Netanyahu i Bijela kuća: Za nasilje je odgovoran Hamas

Bijela kuća se prvi puta oglasila o tim nasiljima u ponedjeljak u kojima je stradalo "osmero djece mlađe od 16 godina", prema podacima palestinskog veleposlanika u UN-u.

Komentari 14

BM
branko.mihalic1
08:18 15.05.2018.

zalosno eu gleda i šuti zaboravili su zidovi kolko ih je izgubilo i drugom svjetskom ratu i sad oni to drugima rade koji narod da se zapita

VL
GV
golub Vaso
05:29 15.05.2018.

sad nema medijske histerije kada izabrani ubijaju nenaoružane ljude kao muhe

VL
ZI
zimerman
06:15 15.05.2018.

Izabrani narod ima pravo na svetu zemlju , tako nas barem naša sveta knjiga biblija uči. Dok sa druge strane uvijek proklet i nezadovoljan narod takozvani sljedbenici laznog proroka Muhameda truju i unistavaju sve sto nije islamsko. Braćo kršćani akoako vam nije poznato muslimani su pobili i protjerali više kršćana nego sve druge religije zajedno.I što je naj zalosnije, je to sto muslimani i dan danas ubijaju i protijeruju kršćane. Naj bolji primjer su Nigerija i Sudan .

VL
JU
juma
00:10 15.05.2018.

Jasno je tko je Hamas i kakve su im namjere, ali tesko se odluciti koja strana vise prezire zivot i nevine ljudske zrtve, od kojih su mnogi jos djeca. Ipak iz sveg tog zla izrodilo se i neko dobro. Sada barem znamo kako je u redu otvoriti paljbu bojevom municijom na one koji nam hoce ilegalno prijeci granicu. Cak ni Welcome teta, Angela Merkel nije se pobunila protiv novog nacina rjesavanja problema. Preostaje nam samo s nestrpljenjem i prstom na obaracu cekati sledeci val migranata koji nam nasilno hoce uci u zemlju. Sudeci po komentarima, mnogi bi se javili dragovoljno, barem toliko dugo dok i s druge strane ne pocnu dolijetati meci.

VL
ST
Stipan
10:12 15.05.2018.

Židovi se moraju boriti za opstanak jer kad su bili pasivni su ih skoro istrijebili. Oni su okruženi sa skoro milijardu muslimana teških neprijatelja. Jeruzalem je bio zglavni grad za vrijeme Davida i Salomona Izraelaca a ne Muhameda .

VL
Avatar Hrvat71
Hrvat71
07:47 15.05.2018.

Za mene je Izrael gori nego li Njemci u 2 svetskom ratu nekužim ove Europljane zašto im nedaju sankcije kao USA Iranu pa da vidimo koliko će dugo potrajati njihova tirada prema nenaoružanom narodu! A presjednika Izraela trebalo je davno u Haag kao i sve druge zločince.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.