Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO SE OZLIJEDIO
Povratak na članak

Nesvakidašnja nesreća: Zaštitar pod utjecajem alkohola pao u zgradi HNB-a i zapucao

Nesreća se dogodila oko 23 sati

Komentari 3

PO
poluprovokator
15:54 07.07.2022.

Maalko se opustio, pa zveknuo i pucnjem dozivao pomoć?

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:57 07.07.2022.

ajmo sad na ovom primjeru etiketirati sve banke i sve zaštitare. zašto ne bi i sve radnike etiketirali kao lođe, aljkave, jer ja znam curu koja je gazdu zeznula jer nije na vrijeme predala zahtjev, prijavila potraživanja u stečajnu masu. zbog tjedan dana nerada, jer je gazda bio na putu, firma oštećena za milijun kuna, koje nije mogao naplatiti u postupku u kojem su se svi naplatili. ha? svi radnici su kao ona? firma čiji je godišnji promet par milijuna kuna...

VL
UG
ugroženi
14:47 07.07.2022.

Toliko o tome koliko su hrvatske banke sigurne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.