Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nesvakidašnja dražba: Prodaje se jadrankakosor.com

jadranka kosor
Foto: Arhiva VL / Luka Klun/VLM
1/2
12.01.2010.
u 15:38

Početna cijena iznosila je 400 kuna, a do poslijepodnevnih sati dosegla je 787 kuna. Dražba traje do 18. siječnja, a dosad su pristigle tek dvije ponude.

Čini se da aktualna premijerka Jadranka Kosor postaje sve popularnija u javnosti, a dokaz za to je i neobična dražba koja je u utorak ujutro osvanula na stranici www.aukcije.hr. Nepoznati ponuđač iz Dugog Sela na internetu je na prodaju ponudio internetsku domenu jadrankakosor.com.

Početna cijena iznosila je 400 kuna, a do poslijepodnevnih sati dosegla je 787 kuna. Dražba traje do 18. siječnja, a dosad su pristigle tek dvije ponude. Ponuđač očekuje da će cijena domene koja nosi premijerkino ime još narasti te sve potencijalne kupce poziva da postanu vlasnici "unikatnog web prostora".

Dodaje da zbog "povijesne važnosti" domenu najradije ne bi prodavao, ali to čini zbog novca koji mu je potreban za registraciju automobila.

Preprodaja domena u svjetskim razmjerima uobičajena stvar, a brojne zvijezde često muku muče s registracijom svog imena na internetskom prostoru jer ga često ukrade i ranije registrira dosjetljivi pojedinac koji kasnije želi zaraditi na preprodaji. Kod nas se to ne događa često i zbog toga su ovakve pojave vrlo zanimljive.

Komentara 21

BI
bigboii
19:15 12.01.2010.

Prodajem silikone koje je Iva Josipović kao žena izvadila prije nego što je (prisilno) postala muškarac i predsjednik RH Ivo LIGNJA Josipović

Avatar kos
kos
16:54 12.01.2010.

Ja prodajem sve što ,imam(dok mi još to imalo vrijedi za ulaska u EU neće više mi ništa vrjediti)!!

OB
-obrisani-
17:02 12.01.2010.

..prodajem JACINE gacice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije