Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi obračun

Nesuglasice u prometu umalo završile kobno, vozač optužen za pokušaj ubojstva

Slavonski Brod: Privođenje 21-godišnjaka kojeg se sumnjiči za ubojstvo oca
Ivica Galovic/PIXSELL
01.07.2021.
u 20:53

56-godišnjak je zbog skretanja u sporednu ulicu nago zakočio, što je razljutilo 44-godišnjaka koji je vozio iza njega

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podignulo je optužnicu za pokušaj ubojstva protiv 56-godišnjeg vozača kamiona koji je 10. rujna prošle godine zbog nesuglasica u prometu nožem izbo drugog vozača (44).

Nevjerojatan je razlog koji je doveo do krvavog obračuna. Naime, 56-godišnjak je zbog skretanja u sporednu ulicu nago zakočio, što je razljutilo 44-godišnjaka koji je vozio iza njega. Došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između dvojice vozača koji je umalo kobno završio.

- Nakon što su obojica vozača izašla iz svojih vozila te nakon što ga je oštećenik udario šakom u glavu, okrivljenik je, tereti ga se, dohvatio preklopni nož te, pristajući da ga njime usmrti, zadao oštećeniku ubode u predjelu trbuha, prsišta i lijeve natkoljenice, nanijevši mu tešku i po život opasnu ozljedu (ubodna rana trbušnog zida s otvaranjem i krvarenjem u trbušnu šupljinu, oštećenje jetre lijevo, ubodna rana lijeve strane prsnog koša i ubodna rana lijeve natkoljenice) – navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

VIDEO Nastavlja se akcija uhićenja: Među desetak osoba uhićen je i Bandićev rođak

Komentara 3

MK
MKinkognito60
07:55 02.07.2021.

Kad me netko napdne fiziči, branim se kako mogu da se sigurno obranim. Znači on njega šakom u glavu a on čakiju, dobro možda previše koji ubod ali adrenalin radi. Možda je trebao pustiti da ga prebije napadač. Sijećam se slučaja kad je jedna baka u vinkovcima tavom zviznula po glavi provalnika u njen stan. Pozvala policiju i policija joj napiše prijavu za teški fizički napad. Znam i primjer kad je mangup turirao motor bez prigušivača isperd stambene zgrade, jedan stanar pozove policiju, policija dođe ali mangup kad je vidio policijska kola odveze se na motoru, pošto se prijavitelj predstavio kod prijave dobio prijavu za lažno prijavljivanje. Ajd neka mi netko objasni šata bi bilo pravilno napravit a ne uzimat pravdu u svoje ruke.

RO
romobil
07:26 02.07.2021.

Nastavak bosanske serije " Kad te moja čakija ubode...".

BF
bf23
22:35 01.07.2021.

Bahati lik mu se zalijepio,i još ga fizički napao. Posve opravdana upotreba noža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije