Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Nestvarna snimka iz Splita: U invalidskim kolicima se vozio u suprotnom smjeru na cesti s tri trake

21.03.2021.
u 21:41

Splićani su prijavili policiji ovaj nemili događaj, a policija je odmah po dojavi izašla na teren

Splitskim vozačima danas su se mogle ostvariti najgore noćne more. U Ulici Domovinskog rata pokraj Antipirosa na Pujankama, nepoznati čovjek vozio je električna invalidska kolica posred ceste s tri trake i to u suprotnom smjeru.

Splićani su prijavili policiji ovaj nemili događaj, a policija je odmah po dojavi izašla na teren.

- Osoba nije pronađena niti na Ulici Domovinskog rata, niti na njenjim prilazima. Teren je više puta obiđen. Pretpostavljamo da je u jednom trenutku sišao s prometnice - rekla je glasnogovornica splitske policije, Antonela Lolić.

Komentara 3

SA
sani1
08:49 22.03.2021.

Evo ga, centralistička elita se uspalila.

TI
tico123
08:03 22.03.2021.

to sam u splitu mogu napraviti

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:24 21.03.2021.

Ranko Ostojic crveni metak ide u predizbornu kampanju , ima i hebicid za travu , ceka novo gostovanje u Splitu , usput je svratio u neki konzulat po upute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije