Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Nestručnost famozne braće Kovač svi su HRT-ovi komentatori prešutjeli, osim dvije-tri časne iznimke

24.06.2014. u 14:31

Tzv. vatreni sinoć se protiv Meksika nisu čak ni dimili. Domoljublje Nike Kovača nije dovoljno za radno mjesto, on bi trebao nešto znati i o nogometu.

Strašnija od momčadi i igre koju su postavili Kovači bila je činjenica da su svi HRT-ovi komentatori, osim Roberta Prosinečkog i Antona Samovojske, to prešutjeli. HRT se opet ponio kao da je dio Hrvatskog nogometnog saveza. Nema veze što gledatelji plaćaju pretplatu, HRT je čvrsto u interesnom taboru nogometaša, njihovih menadžera, trenera, funkcionara i svih koji u nogometu vide isključivo svoju korist, a ne pružaju nam kvalitetnu zabavu koju smo kao pretplatnici platili i imamo pravo na nju.

HRT nam je uoči svjetskog prvenstva prikazao snimku utakmice koju je sa 0:1 Hrvatska izgubila protiv Ekvadora na svjetskom prvenstvu u Japanu/Koreji. Sinoć se protiv Meksika ponovila ta izgubljena i mlitavo odigrana utakmica protiv Ekvadora otprije 12 godina. Nov je bio jedino rezultat – 3:1 za meksičke nogometaše. Kao i jučer protiv Meksika, sportski komentatori su i 2002. godine do 70. minute utakmice šutjeli o katastrofalno lošoj igri koju je postavio tadašnji izbornik Mirko Jozić.

Danas su izbornici braća Kovač koji su se pokazali jednako nesposobnima za neke više ciljeve, a u skladu s njihovim znanjem sinoć je bila momčad protiv Meksika, puna igrača koji igraju na mjestima na kojima ne igraju u svojim velikim europskim klubovima. Ne samo ova momčad, čudački postavljena da igra na rezultat 0:0, nego i njen izbornik Kovač, nisu ni do gležnja Ćiri i njegovim sinovima, uostalom – kao i sve reprezentacije poslije 1998. godine.

Hrvatski nogometni savez odmah je poslije sinoćnje utakmice, zdravom razumu usprkos, najavio da g. Kovač ostaje izbornik. Domoljublje Nike Kovača nije dovoljno za radno mjesto, on bi trebao nešto znati i o nogometu.

>>Bilo bi bolje da su pokazali i Brazilca Neymara kako nasrće na Luku Modrića

Komentara 174

Avatar poglavito
poglavito
16:02 24.06.2014.

novinari , vi ste zadnji koji trebate pričat o domoljublju, 50% kolektivne depresije u Hrvata ste vi isprovocirali, jer ako se priča o nestručnosti vi ste najgori

DU
Deleted user
15:03 24.06.2014.

Ostavi se, Starčeviću, domoljublja.... priča je o nogometu, iako mislim da nisi ni o tome kompetentan govoriti (pisati)....

OL
olama
15:20 24.06.2014.

U ovoj državi nisu problem političari. Najveći govnari su novinari i to će nažalost trajati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije