Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispao pa opalio

Nestručno rukovao pištoljem kućne izrade pa se ozlijedio

pištolj
Goran Kovačić/PIXSELL
11.01.2013.
u 09:37

Muškarcu je poslije ponoći u kući u Ulici Josipa Broza iz ruku ispao pištolj kućne izrade koji je opalio i lakše ga ozlijedio

Zbog neopreznog rukovanja ručno izrađenim pištoljem lakše je ozlijeđen 69-godišnjak iz sela Ivanovca kod Čakovca.   

U četvrtak je Policijska uprava međimurska zaprimila obavijest s odjela hitne medicinske pomoći u Čakovcu da je muškarac iz Ivanovca zatražio liječničku pomoć zbog ozljede. Utvrđeno je da mu je poslije ponoći u kući u Ulici Josipa Broza iz ruku ispao pištolj kućne izrade koji je opalio i lakše ga ozlijedio. Protiv 69-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu zbog nedozvoljene izrade oružja.

>>VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

 

Komentara 3

SH
shooter
10:24 11.01.2013.

Gospodine novinaru ne znam čija je ideja dovoditi svekoliko pučanstvo u zabludu s priloženom fotografijom. Već mi je puna kapa vaše nazovi "struke". Ako je napisano istina onda ste grdno pogriješili stavljanje ovakve fotografije u prilog.Ako niste znali na fotografiji je tvornički revolver koji bi prepoznala i djeca mlađe dobi.Molim vas dajte već jednom unesite malo profesionalizma u to vaše novinarstvo.Bolje bi bilo da nema slike.

AI
Ante III
10:44 11.01.2013.

Gradani Medimurja se spremaju sami obracunat s lopovima !! To bi bio pravi naslov ove vijesti. Jer sudstvo i policija su za ..........

TO
Toni50
11:43 11.01.2013.

Super ga je napravio izgleda kao pravi i puca sa poda od straha kad padne na glavu . Ilustracija super - stra -bezvezna i objava diktirana iz policije i nemrdneš nikuda lova zarađena za današnji dan novinarenja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije