Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U slavonskom selu Čađavica stanovnici se žale na cestare

Nestručno ostavljeno kamenje uz cestu "leti" i razbija prozore

prozor
Dragutin Šantoši
27.10.2009.
u 18:20

Ispred kuće i na nogostupu igraju se djeca, pa Medvedović i njegovi susjedi traže od cestara da opasne komade kamena ugrade u bankinu ili da ih maknu kako bi svoje najmilije sačuvali od nesreće.

SLATINA – Od obiteljske kuće Dražena Medvedovića u selu Čađavica do državne ceste D34, kojom dnevno prolazi više stotina kamiona, svega je nekoliko metara. Kao i u drugim slavonskim ušorenim selima. Osim buke stanovnici s kamionima nisu imali problema sve donedavno dok cestari bankine nisu posuli kamenom. Malo po malo kamenje završi na cesti, pa…, kao i u utorak oko 12 sati, poleti…

- Bio sam se u dvorištu kada je 'grunulo'. Na prednjem dijelu kuće do ceste zatekao sam razbijeni prozor i u njemu kamen koji je doletio ispod kotača kamiona. Samo nekoliko metara dalje u sobi spavalo mi je sedmomjesečno dijete, pa je sreća da kamen nije prouzročio veću štetu - kaže Dražen Medvedović kojemu je već dozlogrdilo da s ceste uklanja kamen koji su, kako tvrdi, cestari nestručno ostavili uz bankinu.

Ispred kuće i na nogostupu igraju se djeca, pa Medvedović i njegovi susjedi traže od cestara da opasne komade kamena ugrade u bankinu ili da ih maknu kako bi svoje najmilije sačuvali od nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije