Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivaju na darivanje krvi

Nestašica zaliha krvnih pripravaka u KBC-u Split: 'Molimo vas za razumijevanje i pomoć'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
12.08.2020.
u 13:47

Radno vrijeme za darivanje krvi je od danas do petka, 14. kolovoza, od 7:30 do 18:00 sati

Pročelnica Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC Split, mr. sc. Jela Mratinović-Mikulandra, danas je izvijestila javnost o nestašici zaliha krvnih pripravaka svih krvnih grupa u KBC-u Split.

“Molimo vas za razumijevanje i pomoć, opet su nam se jako smanjile zalihe krvnih pripravaka svih krvnih grupa, posebice '0' i 'A' te smo uputili javni poziv svim ljudima dobre volje da daruju krv u Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split na Firulama", rekla je. 

U pozivu iz splitske bolnice stoji kako je radno vrijeme od danas do petka, 14. kolovoza, od 7:30 do 18:00 sati, prenosi Dalmacija danas

 

Komentara 3

DU
Deleted user
09:38 13.08.2020.

Eto vam vaše corone!!! Od posljedica lockdowna umrijeti će deseterostruko više ljudi (ako ne i više) nego kaj bi umrlo od gripe da smo sve pustili da ide prirodnim tokom!!!

DU
Deleted user
16:54 12.08.2020.

Opet dalmoši ne daju krv. Turisti popili do zadnje kapi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije