Naslovnica Vijesti Crna kronika

Nestao župnik: U srijedu se uputio u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag

Nestali župnik visok je oko 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i smeđe oči te je slabije razvijenosti.
24. kolovoza 2019. u 21:12 29 komentara 43813 prikaza
Foto: nestali.hr

Upravitelj župe Svetog Bartola iz Hrastovice fra Igor Barišić nesto je 21. kolovoza kada se na području Hrastovice uputio u nepoznato, piše na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Nestali tinejdžeri TRAŽE SE Jeste li ih vidjeli? Iz Doma u Lipiku udaljilo se četiri tinejdžera

U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnu majcu kratkih rukava, donji dio trenerke i tenisice. Nestali župnik visok je oko 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i smeđe oči te je slabije razvijenosti.

Župa Hrastovica proslavila je u subotu 24. kolovoza svetkovinu svog zaštitnika sv. Bartola. Misno slavlje u župnoj crkvi predvodio je sisački biskup Vlado Košić koji je tom prigodom i uveo u službu novog župnika fra Dragana Grizelja. Na početku biskupov dekret o imenovanju upravitelja župe iz srpnja okupljenima je pročitao đakon Vjekoslav Uvalić, a biskup je sve okupljene pozvao na molitvu za bivšeg župnika fra Igora Barišića koji je pod nerazjašnjenim okolnostima nestao prije nekoliko dana, javila je IKA.

U slučaju da imate informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas