Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH

Nestao vojnik: U tijeku potraga za Draženom Zlomislićem

Dražen Zlomislić
Foto: PIXSELL/Nestali.hr
18.09.2020.
u 14:47

Za nestalim vojnikom intenzivno tragaju pripadnici Vojne policije, službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatska gorska služba spašavanja

U okolici Požege službe intenzivno tragaju za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske Draženom Zlomislićem, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, priopćili su u petak iz Ministarstva obrane RH. 

Ministarstvo obrane izvijestilo je da u okolici Požege za nestalim vojnikom intenzivno tragaju pripadnici Vojne policije, službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Zlomislić je visok 180 centimetara, ima kestenjaste oči, a nestanak je prijavljen đakovačkoj policiji 17. rujna, navodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, gdje je profil nestalog vojnik objavljen i na poveznici.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:56 18.09.2020.

Treba se raspitati u krugu balkanskih kelner majstora u Dublinu i Belfastu ili u krugu domjubnih bauštele izvođača u Berlinu, Stuttgartu i Münchenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije