Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Nestao štićenik iz Doma za psihičke bolesnike pokraj Čaglina

policija
Foto: VL FOTO
1/3
05.03.2012.
u 18:10

Galić je visok oko 1,80 m, težak je 76 kilograma, ima usko lice, čeonu ćelavost, a na zatiljku kratku tamnosmeđu kosu.

NOVA LJESKOVICA - Iz Doma za psihički bolesne odrasle osobe Nova Ljeskovica pokraj Čaglina u nedjelju oko 16 sati u nepoznatom se pravcu udaljio 48-godišnji štićenik Branko Galić i više se nije vratio, o čemu je zaposlenica doma obavijestila policiju.

Galić je visok oko 1,80 m, težak je 76 kilograma, uskog je lica, izražene čeone ćelavosti, a na zatiljku kratku tamnosmeđu kosu. Nosi plave traperice, smeđu jaknu i visoke crne cipele pa policija moli građane koji su ga možda vidjeli da to dojave na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Komentara 2

MI
mightymraz
10:50 07.03.2012.

OK! Danas ste pokazali sliku, a prije 2-3 godine kada je ubojica isetao iz vrapca nista... Kako to ide kod nas? Kada pobjegne visetruki ubojica onda se da samo opis, a kada samo \"ludak\" onda se stavi slika....... I zbogog cega je uopce tamo smjesten bio?

ZA
zagorka
14:05 08.03.2012.

mislim da je taj slučaj riješen,sad se traži Ž.G.ali nadati se nakon 9 mjeseci bilo bi mimo istine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije