Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI PEKINEZER

Nestao pas kojem je poginuo vlasnik: 'Djeca ne mogu bez njega. Molim vas, vratite Medenu'

Posljedice potresa u selu Majska Poljana
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
31.12.2020.
u 20:09

Društvenim mrežama kruže mnoge kontradiktorne informacije zbog čega je potraga dosad bila neuspješna

Obitelj Mile Jerkovića, jednog od poginulih u snažnom potresu koji je zadesio Banovinu, sada osim za glavom obitelji pati i za svojim malim psićem. Naime, maleni pekinezer Medena, čija je slika jučer rastužila Hrvatsku, je nestao.

Tužni prizor Medene ispred ruševina kuće u Majskim poljanama uhvatila je kamera Pixsellovog fotoreportera. Vlasnik psića Medene pronađen je upravo ispod tih ruševina. Satima kasnije Medena je i dalje vjerno čekala, a sada je obitelj ne može naći, javljaju 24sata.

- Žena i djeca spavala su mi u autu, a ja sam pomagao oko raščišćavanja ruševina. Odjednom sam shvatio da ga više nema. Ne znamo gdje je, ali voljeli bi da nam ga vrate ili nas nazovu ako ga vide - rekao je Slobodan, jedan od Milinih sinova.

I drugi Milin sin Marko i njegova obitelj žale za Medenom. - Djeca ne mogu bez njega, a i mami bi dobro došlo njegovo društvo nakon smrti muža. Molim vas, vratite Medenu - zavapio je Marko.

Društvenim mrežama kruže mnoge kontradiktorne informacije zbog čega je potraga dosad bila neuspješna.

Inače, Majske Poljane selo je na glinskom području koje je najviše stradalo u potresu jačine 6,2 po Richteru s epicentrom tri kilometra od Petrinje.

Posljedice potresa u selu Majska Poljana
1/6

 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:40 31.12.2020.

a da priupitate one udruge za spas životinja što su hodale Banijom ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije