Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beogradska policija u potrazi

Nestao vođa Partizana, obitelj moli pomoć građana

policija srbija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
08.08.2020.
u 15:11

Nestanak je prijavila supruga koja ga je i posljednja vidjela još u ponedjeljak 3. kolovoza u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim satima

Beogradskoj policiji 5. kolovoza prijavljen je nestanak Gorana Veličkovića Goksija (33), vođe navijačke grupe Partizana okupljene pod zastavom "Partizanovci".

Kako piše Kurir njegov nestanak prijavila je supruga koja ga je i posljednja vidjela još u ponedjeljak 3. kolovoza u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim satima.

Veličković je još od ranije poznat javnosti kao vođa navijača Partizana koji se zajedno s Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao s južne tribine i osnovao novu navijačku grupu "Partizanovci" koja se u međuvremenu povukla s istočne strane stadiona Partizana i svoje djelovanje privremeno obustavila.

Obitelj moli sve da ako imaju bilo kakve informacije da se jave najbližoj policijskoj upravi.

Komentara 6

DU
Deleted user
15:18 08.08.2020.

neka provjere tamo gdje se zadnjih par dana nanovo asfaltiralo ili betoniralo

MA
Maiden
18:26 08.08.2020.

Ne kužim šta se to nas u Hrvatskoj tiče.

DU
Deleted user
17:53 08.08.2020.

I to nas u Hrvatskoj zanima jer...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije