Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ga vidjeli
Povratak na članak

Nestao je 33-godišnji Vedran iz Zagreba. Njegov otac objavio dirljivu poruku

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192.

Komentari 5

MA
malisvijet
20:19 22.02.2021.

Da i je droga ili kocka,zar je to bitno? Bitno je da mladog čovjeka nema,nestao...roditelji ga traže, obitelji i Vedranu želim sreću,da što prije dode doma,ziv i zdrav

VL
PV
prcko.vita
10:30 22.02.2021.

Ovako na prvu bi rekla droga ili kocka, to jeste neka ovisnost. Neka me ispravi netko tko zna uistinu čovjeka. Što mislite zašto je ministru Mariću izuzetno važno da kockarnice rade, da se cigarete i alkohol prodaju u što većim količinama. Možda zbog toga što se brine za zdravlje građana? Ili možda zato što se brine da on i njegova ekipa svaki mjesec dobije 30.000 kuna plaću i svake godine novi Audi i novi iPhone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.