Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz Tomaševca

Nestao Božidar Gorup, prvi zagorski milijarder

gorup
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
03.02.2015.
u 17:46

Gorup je 2012. postao prvi zagorski milijarder kad je njegova tvrtka Gorup, koja se bavi trgovinom, poljoprivredom i obnovljivim izvorima energije, prekoračila milijardu kuna konsolidiranih prihoda

Poznati zagorski poduzetnik Božidar Gorup (51) nestao je iz mjesta Tomaševec kod Klanjca. Vlasnik tvrtke Gorup nestao je 1. veljače, a njegov se nestanak vodi u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj. Njegova fotografija s osobnim podacima objavljena je i na NENO-u – Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba gdje se navodi kako se iz Tomaševca udaljio u nepoznatom smjeru.

Gorup je 2012. postao prvi zagorski milijarder kad je njegova tvrtka Gorup, koja se bavi trgovinom, poljoprivredom i obnovljivim izvorima energije, prekoračila milijardu kuna konsolidiranih prihoda.

>> Gorup je carstvo stvorio kupnjom nekretnina propalih tvrtki

Komentara 19

LA
larala
19:07 03.02.2015.

super, covjek nestane a, genijalni novinari objave koliko on novca ima i cime se bavi...

Avatar emilsalis
emilsalis
18:04 03.02.2015.

svakim danom nestaju i deca u RH sta je to ...????

MR
mrki69tua
09:23 04.02.2015.

Jedno je milijarda kuna konsolidiranih prigoda, a drugo milijarder. Jedno je novinar (toga nema u RH), a drugo novinarčić. Sad samo čekam članak kada se ispostavi kako je bio dužan ili sl. pa pobjegao u Šri Lanku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije