Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pored Velike Gorice

Nestao 88-godišnjak, traži ga policija i HGSS

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.10.2016.
u 23:26

Sve koji imaju saznanja o nestalom muškarcu policija moli da obavijeste njegovu kćer na broj mobitela 092/172-9442 ili goričku policiju na broj 01/6221-144, odnosno na 192.

Muškarac star 88 godina nestao je iz mjesta Auguštanovec, doznaje Cityportal od Ministarstva unutarnjih poslova. U jutarnjim satima udaljio se iz svog doma, nakon čega mu se gubi svaki trag. Iz policije kažu kako je riječ o Stjepanu S., čiji je nestanak prijavljen u Policijskoj postaji Velika Gorica.

U trenutku odlaska od kuće Stjepan je bio obučen u smeđe samt hlače, zelenu majicu dugih rukava, tamno plavu jaknu s natpisom “AERODROM ZAGREB”, imao je crne cipele, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu. Visok je oko 180 cm, srednje je tjelesne građe, sijede kraće ravne kose, smeđih očiju, ima gornju i donju zubnu protezu te stopala veličine 45.

“Policijski službenici PP Velika Gorica u suradnji s policijskim službenicima Mobilne granične policije MUP-a, Interventnom jedinicom PU zagrebačke i HGSS-om s dovoljnim brojem snaga započeli su traganje na terenu”, ističu iz policije, moleći sve koji imaju saznanja za nestalim muškarcem da o tome obavijeste njegovu kćer na broj mobitela 092/172-9442 ili goričku policiju na broj 01/6221-144, odnosno na 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije