Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRATNJI POLICIJE

'Nestalog' dječaka odvele djelatnice Centra za socijalnu skrb

dječak
ilustracija
27.05.2014.
u 13:56

Doznajemo kako su djelatnice postupile na osnovu anonimne dojave o zanemarivanju djeteta

Facebookom kruži fotografija dvogodišnjeg dječaka iz Slavonskog Broda za kojeg njegovi roditelji navodno tvrde da je nestao i mole sve koji mogu pomoći u njegovu otkrivanju da im pruže informacije.

Kako neslužbeno doznajemo, dječaka su jučer u poslijepodnevnim satima iz njegova doma odvele djelatnice Centra za socijalnu skrb u pratnji policije. Doznajemo kako su postupile na osnovu anonimne dojave o zanemarivanju djeteta.

>> Pregled zubi dokazuje da je dijete zlostavljano

Komentara 4

RE
rennes
22:50 27.05.2014.

Tako je to kad se novinarstvom bave priučeni novinari!

NO
novkovka
16:30 27.05.2014.

kako mogu odvesti dijete iz kuće i uz policiju ako nisu prisutni roditelji? ili se pitati gdje su roditelji,a dijete samo u kući? mnogo pitanja o ovom slučaju a ni jedan pravi odgovor.

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
08:50 28.05.2014.

Ovi Djelatnici i socijalnoga neznaju nista drugo poduzeti vec samo djecu oduzimati,,,da su se malo brinuli prije mozda bi se naslo neko rijesenje,,,ali oni samo znaju oduzimati djecu,,dabogda im se pamet oduzela....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije