Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

Nestalo pet ljudi, dvije maloljetnice: Bosa otišla iz Jaske

Jastrebarsko
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
09.08.2013.
u 09:19

U posljednjih tjedan dana nestalo je, a još nije pronađeno pet osoba, od kojih su dvije maloljetnice, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba

U posljednjih tjedan dana nestalo je, a još nije pronađeno pet osoba, od kojih su dvije maloljetnice, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba.

Petnaestogodišnja Sara Mašić otišla je u srijedu s adrese u zagrebačkom Petruševcu te joj se otada gubi svaki trag. Sara je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala donji dio trenirke s rozim uzorcima, bijelu majicu bez rukava i bijele tenisice.

Prošlog petka je s adrese na Jarunu nestala 16-godišnja Albina Lacković. Albina je visoka 165 centimetra, ima riđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu haljinu bez rukava i crne tenisice.

Bosa otišla iz Jastrebarskog

Osamnaestogodišnja Lucija Jagić otišla je u utorak s adrese Guci Draganički 74 u Jastrebarskom. Lucija je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i slabije tjelesne građe. Ispod desnog oka i na desnoj ruci između palca i kažiprsta ima ožiljke. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, majicu kratkih rukava i bila je bosa.

U srijedu je nestala 43-godišnja Vera Medved. Ona se udaljila iz ulice Dr. Ante Starčevića u Čakovcu i otišla u nepoznatom pravcu. Vera je visoka 165 centimetra, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijelog dresa s brojem 4 na leđima, sive kratke hlače i bijele japanke.

61-godišnja Marija Mor nestala je prošlog petka kada se udaljila iz Vinogradske 38 u Donjoj Dubravi. Marija je visoka 160 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči. Ima okruglo lice, srednje je tjelesne građe i na čelu ima madež. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dugih rukava.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite policiju na broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U tjedan dana nestalo devet osoba, najmlađe imaju 14 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije