Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILA POLICIJA

Nestali Dubrovčanin (38) pronađen mrtav u Mađarskoj: Policija pokrenula istragu

nestali.gov.hr
20.07.2022.
u 20:30

Pero Svilokos nestao je prošle srijede, kada je policija uputila poziv svima da jave ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku

Mladić iz Dubrovnika koji je prije nekoliko dana nestao, pronađen je mrtav u Mađarskoj. 

Informaciju o pronalasku tijela Pere Svilokosa (38) potvrdila je i PU dubrovačko-neretvanska za Slobodnu Dalmaciju, a obaviještena je i njegova obitelj. 

Više pojedinosti o okolnostima tragedije pokazat će policijska istraga, a neslužbeno se doznaje kako je Svilokos stradao u prometu. 

Pero Svilokos nestao je prošle srijede, kada je policija uputila poziv svima da jave ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku. 

>> VIDEO Čekaju nas paklene vrućine, danas izdano niz upozorenja: 'Oprez, mogući su zdravstveni rizici'

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
08:16 21.07.2022.

Hvali tuđe drš se svoga... Nikad sami u susjedne države i to doslovce, ni minute biti sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije