Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan epilog potrage

Nestala Marija Orešković pronađena mrtva

nestala
PU ličko-senjska
18.05.2011.
u 10:26

U potrazi za staricom pretražene su stotine hektara nepristupačnog područja.

Nakon više od dva tjedna neprestane potrage u kojoj su osim policije sudjelovali članovi HGSS-a iz Gospića s dva psa tragača, pronađeno je tijelo nestale 86-godišnje Marije Orešković iz Ličkog Lešća.

U potrazi za staricom pretražene su stotine hektara nepristupačnog područja, a kako su dani odmicali, istraga se širila. Tijelo je pronađeno kilometrima od njezina doma, duboko u planini.

Članovi HGSS-a i njihovi psi zajednički su tražili nestalu koju su na kraju, između Ličkog Lešća i Ramljana, nanjušili psi.

Među psima tragačima bila je i belgijska ovčarka Tai koja je prije samo 10 dana spasila život 87-godišnjaku koji se izgubio pokraj sela Počitelj.

Pronađeno tijelo po nalogu istražnog suca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu u Rijeci gdje će se izvršiti obdukcija, potvrditi identitet i uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 2

AK
akil
22:02 18.05.2011.

Iskrena sućut obitelji preminule.To je ugledna i nadasve poštena obitelj,i djelim tugu s njima.

OB
-obrisani-
17:42 20.05.2011.

Iskreno saucesce obitelji Oreskovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije