Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Otišla u šetnju Korzom i nije se vratila kući

Ana Čižmešija
Foto: Facebook
08.09.2014.
u 18:00

Ana Čižmešija visoka je oko 170 centimetara, srednje je građe i ovalnog lica. Zadnji put viđena je u Rijeci

Za obitelj Bjelovarke Ane Čižmešije (16), djevojke koja se u petak nije vratila u riječki stan svoje tete s kojom je proteklih dana bila u Rijeci, svaki telefonski poziv je nova nada. No, obitelj zasad, osim da je u dane vikenda viđena u riječkim četvrtima Vežica i Pećine, novih vijesti nema. – Zabrinuti smo, ništa nije upućivalo na to da bi zbog nekih problema ili nesuglasica pobjegla od kuće, ne znamo kamo je mogla otići. U Rijeci, koliko znamo, nije imala prijatelja, možda tek nekih poznanika – kaže ujak djevojke.

Ana je učenica trećeg razreda Ugostiteljske škole u Bjelovaru i u Rijeku je dolazila i prije s tetom tako da grad ipak poznaje. Običavala je, kaže ujak, navečer otići prošetati Korzom, ali se kući uvijek vraćala oko 22 sata. Prošli petak nije se vratila pa je obitelj prijavila njezin nestanak, no ne mogu dokučiti koji je razlog mogla imati da ode i ne javi se jer, kaže ujak, osim pubertetskih mušica zbog kojih bi ponekad bilo rasprave u obitelji, nikakvih ozbiljnih problema u odnosima u kući nije bilo.

Prema podacima objavljenim u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Ana Čižmešija je zadnji put viđena u središtu Rijeke, na Jadranskom trgu. Bila je odjevena u crnu majicu i sivu trenirku te crne tenisice Nike, a kada je viđena na Vežici i Pećinama imala je na sebi deblju smeđu majicu. Visoka je 170 centimetara, srednje je građe, ovalnog lica, a kao osobitost ističe se njezina frizura – tamnoplavi kratki tzv. dreadlocksi. Obitelj moli sve koji nešto znaju o Aninu nestanku ili su je negdje vidjeli da nazovu policiju koja je pokrenula potragu za djevojkom ili njih na broj (095) 51-649-03. 

>> U tjedan dana nestalo 7 osoba. Jeste li ih vidjeli?

>> Policija potvrdila: Kod Biševa je pronađen nestali ronilac Ante Simonelli

Komentara 1

Avatar Gentoo
Gentoo
11:17 08.09.2014.

Tko kaže da je nestala? To će ona sama reči kad se pojavi. Zašto je to lažna vijest' bez dokaza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije