Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obje pale na tlo

Nesreća u Zagrebu: Dvije biciklistice sudarile se u Dubravi, jedna teško ozlijeđena

Koprivnica: Voza? automobila udario biciklista
Marijan Susenj/PIXSELL
31.10.2022.
u 11:42

Uslijed naleta obje su vozačice pale na tlo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 67-godišnjakinja, liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Kako je izvijestila zagrebačka policija u nedjelju oko 8.40 sati došlo je do naleta jedne biciklistice na drugu u zagrebačkoj Dubravi. U nesreći je teško ozlijeđena 67-godišnjakinja.

Naime, 67-godišnjakinja upravljala biciklom te se kretala Zlobinskom ulicom u smjeru jugoistoka. Izlaskom iz raskrižja s Ulicom IV. Luka  i prilaznog kolnika kućnih brojeva 24 A – 26 A Zlobinske ulice, nastavila se kretati ravno bez da se tijekom vožnje držala što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da, s obzirom na brzinu kretanja i uvjete i stanje na kolniku ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

Tada je naletjela na drugi bicikl kojim je upravljala 55-godišnjakinja, a kretala se prilaznim kolnikom kućnih brojeva 24 A - 26 A Zlobinske ulice u smjeru sjeverozapada te se tijekom vožnje nije kretala što bliže desnom rubu kolnika niti je prilagodila brzinu kretanja uvjetima i stanju na kolniku na način da ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti, izvijestila je policija.

Uslijed naleta obje su vozačice pale na tlo. Teško je ozlijeđena 67-godišnjakinja, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Video: Ubojstvo u Vukovaru: Muškarac teško ozlijedio ženu u obiteljskoj kući, preminula je

Komentara 3

MI
Mikis
15:10 31.10.2022.

sigurno ne na biciklistickoj stazi. najgore je sto sami metuzalemi na biciklu kao pravi primjer se voze po sred ulice sa dve, tri trake za aute, u suprotnom smjeru uz rizol ko da su pjesaci prema autu, ili na biciklistickoj pa naglo skrecu preko zebre itd itd. kao pravi primjer mladima. A gradonacelnik od malog grada od svega minis 700tisuca stanovnika gradi od visokog centra sve pjesacku zonu i nastavlja sa farbanjem grada za biciklisticka stajalista pred semafor kao da ih ima ko u Pekingu 80ih proslog stoljeca , a svi se zajedno sa romobilistima voze posvuda kao da su malo pjesaci malo park izletnici, pa malo vozila na cesti sa registracijama i osiguranjem i tako grad postaje cista budalastina sanjara i prestupnika u prometu. uzas!

NO
nori
15:50 02.11.2022.

Postoji li ekološki rizik ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije