Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otežano prema moru

Nesreća u tunelu Sv. Rok, kolona duga 4 km, na Lučkom 8 km

lučko (1)
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/3
24.07.2010.
u 09:23

Kolona se stvorila na na zagrebačkoj obilaznici od čvora Jankomir, te na Jadranskoj aveniji od rotora u smjeru naplatne postaje Lučko, izvijestio je HAK.

U smjeru prema moru rasčistila se kolona duga 4 kilometra zbog nesreće u tunelu Sveti Rok, izvijestili su iz HAK-a.

Vrlo je gust promet na autocesti između Zagreba i Karlovca, kolona je zagrebačkom obilaznicom od čvora Jankomir prema ulazu Lučko, a na izlazu pred naplatom Lučko oko 3 km. Vozačima savjetujemo da koriste izlaz Demerje. Na autocesti A2 Zagreb - Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Maclja kolona je oko dva kilometra. Na otoku Krku prema mostu kolona je oko pet kilometara, a gužva je Jadranskom magistralom od Crikvnice prema čvoru Oštrovica.

>> U splitskoj zračnoj i trajektnoj luci u subotu 50 tisuća putnika!

Pojačan je promet na svim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama: A 1, A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac i A 6 Rijeka-Zagreb. Zastoji su mogući duž obale u blizinama turističkih središta. Vozače molimo za strpljenje.

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima od kiše u Istri, Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje.

Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Kaštel, Rupa, Pasjak, Plovanija, Goričan, Stara Gradiška, Županja i Bajakovo pojačan je promet osobnih vozila.

Gužve su u trajektnim pristaništima prema otocima Cresu, Rabu i Pagu, te u lukama Zadar i Split.

Komentara 9

BS
blade_st
20:48 24.07.2010.

nikako ne dirati banke. pustimo ih da nas iscijede u miru...

OB
-obrisani-
15:02 24.07.2010.

Biče ponešto sviježog kapitala iz ove turistične sezone.. To je dobro jer možda ali samo možda do zime neče trebati moljakati strane banke za nove kredite..Dok ne stignu frendovi iz MMF treba na zapadnom balkanu još malo uživati u spokojnosti i veselju..

OB
-obrisani-
11:03 24.07.2010.

MAĐARI su uveli POREZ BANKAMA prvi u europi.OVA VIJEST je na svim našim portalima trajala 5-10 minuta-ZAŠTO!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije