Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL ŠTAFILIĆ

Policija treba pomoć: Autom naletio na dijete pa pobjegao

Foto: Screenshot/Google Maps
1/2
15.09.2020.
u 13:14

Za sada nije poznato o kakvim je ozljedama riječ

U utorak u 11.55 zaprimili smo dojavu o ozlijeđenom djetetu u ulici Nehajski put u Kaštel Štafiliću. Na dijete je naletjelo vozilo i, prema do sada dostupnim informacijama, vozač nije zaustavio vozilo i pružio pomoć ozlijeđenom djetetu, već je produžio dalje, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske za Večernji list.

Policija trenutačno provodi očevid i moli sve svjedoke ovog događaja da se jave što prije u policijsku postaju ili kontaktiraju 192 kako bi se mogle rasvijetliti sve činjenice.

Za sada nije poznato o kakvim je ozljedama riječ, a zbog zaštite prava djeteta nismo uspjeli doznati spol i dob djeteta.

Kako neslužbeno doznajemo, u pitanju je siva Opel Astra.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije